Udgivet i Alle artikler

Børneferie ved Gardasøen? Seks ting du skal tage med på ferien

Af Gardasøen.dk

Hvis du skal på ferie ved Gardasøen er der mange sjove ting du kan tage med, som kan gøre din ferie til en fantastisk oplevelse for både børn og voksne.

Gardasøen er et smukt og dejligt sted at holde ferie, med sol og sjove dage, og med de rigtige rekvisitter er du garanteret en mindeværdig ferie som dine børn vil være glade for.

Afhængig af hvordan din familie bedst kan li at holde ferie, er der selvfølgelig mange forskellige ting man kunne overveje at tage med.

Badeferie ved Gardasøen

Gardasøen er en smuk sø i Italien, der i lang tid har været en skøn feriedestination for italienerne, og nu er ferie destination for mennesker verden over.

Gardasøen er Italiens største sø, og der er vokset en stor turistindustri op rundt og søen, bestående af ferieresorter, butikker, hoteller, badeforanstaltninger og strande.

De vigtigste ting at have med på din badeferie

Der er nogle ting der simpelthen er essentielle at have med når du skal på badeferie. Hvis du ikke har dem med til Gardasøen, er det dog ikke noget problem; der er rig mulighed for at købe de nødvendige ting for en god badeferie ved Gardasøen.

Disse essentielle ting kunne f.eks. være et sæt af håndklæder, ligge stole, badetøj og solcreme.

Badehåndklæder

Håndklæder kommer i mange udformninger og kvaliteter, og det er vigtigt at har præcis de håndklæder med der passer til jeres badeferie og jeres behov. Badehåndklæder er ikke det samme som normale håndklæder, og der kan måske endda være behov for at købe helt nye håndklæder til turen.

Det er centralt at i har badehåndklæder med i forskellige størrelser, da disse opfylder forskellige formål og passer til forskellige behov. Hvis du har børn, er det passende at de har et mindre badehåndklæde, end du har.

De store håndklæder kan også bruges til at ligge og slappe af og sole sig på, samtidig med at de mindre håndklæder kan bruges til at tørre sig med, efter man har været ude og bade. På den måde blandes håndklæder med forskellige funktioner ikke sammen, og du undgår at have håndklæder der er beregnet til at tørre sig fulde og sand, samtidig med at de håndklæder du ligger på, ikke er våde.

Mange voksne elsker også at ligge og sole sig, og her har de brug for et stort badehåndklæde. Hvis du har børn der ikke kan li at ligge og sole sig, er der imidlertid ingen grund til at anskaffe sig separate badehåndklæder til dem.

Ligge stole, badetøj og solcreme

Direkte i forlængelse af badehåndklæderne, kan mange godt li at have ligge stille med på badeferie. Med liggestole får du en behagelig oplevelse af at ligge og slappe af ved vandkanten. Liggestole er ydermere nemme at transportere - ellers kan de ofte anskaffes ved ferieanstalter de steder du er på badeferie. Ligge stole gør det bekvemmeligt at være på badeferie, og du undgår at slæbe rundt på lige så mange håndklæder, der kan blive fulde af sand og andet.

Det er også centralt at have ordentligt badetøj med, hvis du ønsker at bade på ferien. Når du er ude i vandet, eller ligger og soler dig, er det også vigtigt du ikke bliver solbrændt. En vandfast solcreme med en høj faktor er derfor rigtig vigtig for en god badeferie, hvor ingen ender med unødvendige forbrændinger.

Hav det sjovt i vandet

Det er dog ikke kun de formelle og praktiske ting der er centrale for en god badeferie ved Gardasøen. Du kan også købe sjovt legetøj med til stranden, eller sjove ting at have med i vandet, der kan gøre det endnu sjovere med en svømmetur. Du kan f.eks. købe et snorkelsæt, både til dig selv og til dine børn, som kan gøre det virkelig sjovt at være ude og svømme, og give en helt ny oplevelse.

Du kan også købe en badebold med, som i kan lege med både på stranden og på vandet, og som kan gøre det rigtig socialt og legerigt at være på badeferie hele familien.