Udgivet i Alle artikler

Få den behageligste flytur - 10 ting du kan have med ombord der gør flyveturen meget bedre

Af Gardasøen.dk

Skal du på en længere rejse, og vil gerne gøre din flytur så behagelig, som muligt? Så er der flere måder du kan gøre det på, du skal bare sørge for at medbringe de rigtige ting. Uanset hvor lang rejsen er, så kan du altid gøre den mere behagelig. 

Hvis du gerne vil vide, hvordan du gør din rejse mere behagelig, så kan du læse mere her. Her er der en liste over 10 ting du kan have med ombord, for at gøre flyveturen mere behagelig.

1. Flysokker

Flysokker også kendt som støttestrømper kan være en rigtig god ting, at have med ombord på flyet. Hvis du oplever at dine ben hæver op, når du er ude at flyve, eller når du sidder for længe, så kan flysokkerne være lige det du har brug for.

Flysokker støtter dine ben, fødder og ankler, de sørger for at du ikke hæver op, og dermed hjælper mod smerter, som kan komme med hævelsen. Dette er med til at gøre flyrejsen mere behagelig, og sørger for at du ikke har ondt, når du skal af flyet.

2. Høretelefoner

Hvis du skal ud på en længere rejse, så kan det være en god idé, at tage høretelefoner med. Dette kan være trådløse eller ikke, det er helt op til dig selv, det at have høretelefoner med kan i sig selv gøre en stor forskel. Det at sidde i stilhed i en længere periode kan hurtigt blive kedeligt, og gøre turen noget længere end den egentlig er.

Med høretelefoner kan du uden problemer lytte til musik eller se forskellige shows. Dette kan være med til at flyturen går lidt hurtigere, men også mere behagelig, da du kan sætte dig tilbage og nyde din musik eller dit show.

3. Nakkepude

Når du skal ud på en længere flyrejse, så kan det godt være, at du får brug for noget søvn på turen, så du er frisk og veludhvilet, når du kommer frem. Det kan dog vise sig, at være svært at finde en behagelig position at sove i på et fly. Der er ikke altid plads til at du kan sidde på en måde, hvor det er rart at sove. Dog er der ingen grund til bekymring.

Hvis du gerne vil kunne sove behageligt, så bør du medbringe en nakkepude. Denne pude vil støtte dig nakke, og dermed gøre det mere behageligt at sove på flyet. På denne måde kan du sove uden at vågne op med smerter.

4. Sovemaske

Udover at tage en nakkepude med til at støtte nakken, så du kan sove ordentligt og behageligt, så kan det også være en idé, at medbringe en sovemaske af samme grund. Hvis du gerne vil sove på flyet, men har problemer med at sove, når det er lyst omkring dig, så er sovemasken løsningen på dit problem.

En sovemaske gør det mørkt rundt om dig, så du nemmere kan falde i søvn på flyet. Så hvis du gerne vil nyde en dejlig søvn på flyet, så kan det være en idé at medbringe en sovemaske og en nakkepude.

5. Snacks

Snacks er altid en god idé at have med ombord på flyet. Når du skal ud og flyve, så er det nemt, at gå hen og blive lidt lækkersulten, og bare gerne vil have lidt snacks. Derudover så bliver flyturen og lidt mere hyggelig, når du sidder og ser en serie, læser en bog og eller lytter til musik, mens du nyder nogle snacks. Det at have snacks med på turen gør bare det hele lidt mere behageligt og hyggeligt.

6. Drikkevarer

Det er meget vigtigt, at du har nok væske med på turen. Det at blive dehydreret i flyet er træls, og kan medfører nogle problemer. Du skal derfor huske at have nok væske med. Du bør have vand med ombord, du kan også vælge at tage sodavand med også. Derudover hvis du har brug for noget kaffe eller the, så kan det købes ombord på flyet, men du kan også selv medbringe noget, hvis du hellere vil det.

7. Tæppe

Hvis du rejser meget og ofte i længere perioder, så kender du måske til, at det godt kan gå hen og blive køligt i flyet. Dette er grundet, at mange gerne vil have forskellige temperaturer, så der er nogle der har deres aircon tændt gennem hele turen, dette køler flyet ned, og kan gøre det køligt for dig.

Det kan derfor være en idé, at medbringe et tæppe. Ved at medbringe et tæppe, så kan du være sikker på, at du kan sidde behageligt og varmt på hele turen. Derudover kan den også være rar, at have hvis du gerne vil sove på flyet. Det er altid rart, at have et tæppe med under flyrejsen.

8. Bøger

Når du skal ud og flyve, så er det en god idé, at medbringe underholdning, så du kan nyde turen, og undgår at du keder dig. Det kan derfor være en idé at medbringe en bog eller flere, til rejsen hjem igen. Når du skal medbringe bøger til flyturen, så er det en god idé, at medbringe bøger, som du ved du kommer til at læse, og nyde.

Det kan derfor være en idé, at medbringe en bog, som er i din favorit genre eller af din yndlingsforfatter, da chancen derfor er større for at du kommer til at holde af bogen.

9. Pre-downloaded netflix serier eller film

Når du skal medbringe underholdning til flyturen, så kan du også vælge, at downloade netflix serier eller film hjemmefra. Det kan være en idé, at downloade forskellige ting, så du har noget at vælge imellem på flyet. Du skal huske at downloade det hjemmefra, da der ikke kommer til at være noget internet på flyet, og hvis der er, så er det meget dårligt. Dette betyder derfor, at du ikke kan komme til at se dine serier eller film, hvis du ikke har downloadet dem hjemmefra.

Det at vælge at downloade film/serier hjemmefra, betyder at turen på flyet kommer til at gå hurtigere, og du kan hygge dig på flyet, og rigtigt nyde hele turen, uden at du begynder at kede dig.

10. Tyggegummi

Hvis du er meget følsom overfor ændringer i lufttryk, og har nemt ved at få propper i ørene eller få ondt i hovedet, så kan det være en idé at medbringe tyggegummi. Tyggegummi er nemlig en fantastisk måde at afhjælpe propper og smerter i ørene. 

Derudover så er tyggegummi også en god måde, at holde din ånde frisk på, så hvis du har spist noget og drukket noget på flyturen, så kan du stadig have en frisk ånde, når du lander efter flyturen.