Udgivet i Alle artikler

9 gode gaveideer til ham eller hende der elsker at rejse

Af Gardasøen.dk

De fleste kender det. Det kan være svært at finde på gaver. Mange mennesker har rigtig mange ting selv, og de har måske ikke de store materielle ønsker. Skal du give en gave til en, der elsker at rejse, er der dog heldigvis en række gode muligheder.

9 gode gaveideer

Selvom det kan være svært at finde den helt rigtige gave til ham eller hende, som elsker at rejse, er det heldigvis ikke umuligt. Læs med her, hvor du får 9 gode forslag til gaver til den rejselystne.

Gavekort til ophold

Det giver selvfølgelig sig selv. Er den, du skal give gave til, en, der gerne vil rejse, så skal personen jo også overnatte et sted på sine rejser. Et gavekort til et ophold på hotel, kro eller lignende vil derfor altid falde i god jord. Men det kunne også være en billig rejse, du giver som gave. For ofte er det faktisk muligt at få nogle super gode tilbud. Husk dog at finde ud af, om personen overhovedet kan rejse i den periode, du køber gaven i, da det ikke altid er nemt at skifte afrejsedatoer.

Massagepistol til rejsen

At bære på kuffert eller rygsæk kan give ondt i nakken og ryggen. Så er det godt at få noget massage. En gave til den rejsende, der kan få ondt kan være en massagepistol, der passer til rejsetasken. Det er altid superlet at tage frem mange forskellige steder, når der er brug for massage. Og så findes de med forskellige massagehoveder, så man kan få lige den massage, der er behov for.

Scratch Map til væggen

Folk der rejser rigtigt meget kan også godt lide at huske på og tale om, hvor de har været. Måske kommer de endda nogen gang i tvivl om, hvor de har været. Med et Scratch Map, man kan hænge på sin væg, kan du skrabe på de steder i verden, du har været. På den måde er man aldrig i tvivl, og man kan også altid vise det til andre. Og så ser et Scratch Map bare godt ud at have hængende.

En rejseadapter

Rundt i verden findes forskellige stiktyper til strøm. Men du har altid brug for strøm til det ene eller det andet. Derfor er det oplagt at give en rejseadapter til den rejsende. Det gør bare det hele lidt lettere, hvis man altid ved, at man har en adapter i kufferten. Så er der mere ro på.

Et kamera er oplagt

Selvom vi alle har et kamera i vores telefon, så er det blevet populært at have et kamera med sig, der kan lidt mere eller har anderledes funktioner. Og så ser det godt ud med et kamera i hånden. Helt sikkert en populær gave til den rejsende.

En rejsedagbog

Der skulle gerne være mange oplevelser på en rejse. Dem vil man gerne huske. Derfor er det en oplagt ide at skrive dem ned. Det kan man passende gøre i en rejsedagbog. Så er personen, du skal give gave til, en, der værdsætte at kunne huske mange detaljer om han eller hendes rejse, så giv en rejsedagbog, der kan blive en fast rejsemakker. Så er det lettere at motivere sig til at få skrevet oplevelserne ned.

En personlig kuffert

Alle der rejser kan bruge en kuffert. En god og personlig gave er at give en kuffert med navn på. Det ser bare godt ud og giver en god følelse at komme til lufthavnen eller andet sted med en kuffert, hvor ens navn står på. Og så giver det yderligere den fordel, at man altid kan kende den, også når kufferterne kommer på rullebåndet i lufthavnen. Så skal man ikke bruge tid til at stå og spejde efter den.

Fotobog til de gode minder

Er personen du skal give gave, glad for at tage fotos på sine rejser. Og glad for at mindes rejserne. Så er det oplagt med en personlig fotobog. Det er selvfølgelig en betingelse, at du har adgang til fotos fra personens rejse. Har du det, kan det blive en super personlig gave, som kan fremstå rigtig flot og fed at tage frem og mindes eller vise til andre.

Hvad med en vandrerygsæk?

Er personen du skal give gave til en, der godt kan lide at vandre eller i hvert fald være mobil og gerne vil komme let omkring med de ting, der rejses med? Så er det oplagt at give en vandrerygsæk som gave. Der er rigtig mange forskellige vandrerygsække at vælge imellem. Så det er en god ide at lave lidt research på behovet hos personen, du skal give gave til, og hvordan han eller hun kan lide at rejse.